CIP5+CIC

CIP-5 Sorozat Szárazjégpelletgyártó gépek és tárolók

CIP-5 pelletgyártó gépek: hatékony szárazjég előállítás

   

 

A szárazjég a CO2 szilárd formája, amelynek hőmérséklete -78 ° C. Légköri nyomáson CO2-gázzá párolog. A szárazjég sokféle alkalmazásra felhasználható különféle iparágakban:

szárazjégtisztítás, vendéglátás, hűtött szállítás, gyógyászati termékek szállítása, fém alkatrészek leillesztése, füstképzés a show-effektushoz, szenes áztatás, folyamathűtés, tűzoltó készülék ...

A CIP-5 sorozat pelletálói sokoldalú és gazdaságos megoldást jelentenek akár 300 kg nagy sűrűségű szárazjég előállításához óránként. A CIP-5 sorozat különféle extrudáló présekkel szállítható.

A pelletkészítők előállíthatnak:

• 2 és 3 mm-es szárazjégpelletet a szárazjégtisztításhoz.

• 10 és 16 mm-es szárazjégpálcák hűtésre és egyéb alkalmazásokra. A pellet / pálcaváltás néhány perc alatt megtörténhet.

A CIP-5 sorozatú pelletgyártó gépek egy csendes motorral rendelkező hidraulikus berendezések. Érdekes funkciókkal rendelkeznek, például ergonomikus érintőképernyő-vezérlőpanellel, a termelési paraméterek naplózásával, az órás számlálóval, a megjelenített gép állapotával, figyelmeztetésekkel, riasztásokkal, hangjelzővel, ... A gépeknek bemeneteik vannak a CO2-érzékelőhöz is.

Szárazjég-tartályok: rugalmas szárazjég-tároló

A szárazjég hosszú távú tárolására négy tartályt távolítunk el: CIC 500, CIC 300, CIC 150 és CIC 85. Ezek a tartályok jól elkülönítve vannak, bár könnyűek, és 500, 300, 150 és 85 liter tartalommal rendelkeznek.

 

   

Technikai információ

 

Technikai információ