Cégbemutató

Cégismertető: Az MB-Alpha Kft. 2002. november 4.-én alakult, független, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Cégünk mohácsi székhelyű, tevékenységét az ország egész területén végzi. Fő tevékenységünk az Európai Unióban széles körben használatos szárazjégszóró berendezés forgalmazása és szilárd szén-dioxid (pellet) gyártása, forgalmazása. 2004. október 7-e óta az az MB-ALPHA Kft. a CRYONOMIC ® technika és a hozzátartozó gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója.Társaságunk által forgalmazott eszközök rendelkeznek a CE uniós engedéllyel. Az elmúlt években kibővítettük tevékenységi körünket ipari gázok, munkavédelmi ruházat, tisztítószerek, és festékek forgalmazásával, ezzel együtt jelentősen növelve eszköz és erőforrás állományunkat, valamint ebből adódóan piaci részesedésünket.

Környezetpolitikánk: Az MB-Alpha Kft. tevékenységeinek, szolgáltatásaink tökéletes minőségét korszerű rendszerek, eszközök alkalmazásával garantáljuk. Tevékenységünk elsődleges célja, a minőségi munka elvégzése, a lehető legrövidebb idő alatt és minimális hulladék előállítás mellett. Stratégiai célunk, egyben állandó kihívás is számunkra az ügyfelek magas fokú, megbízható szolgáltatásokkal illetve termékekkel való kiszolgálása. Az eddig elért eredményeinket nem tekintjük véglegesnek, hanem további új fejlesztési lehetőségeket fogalmazunk meg. Kitartóan törekszünk a jó partnerkapcsolatok kialakítására, fenntartására.

Minőségpolitikánk: Az MB-Alpha Kft. minden szolgáltatásának elsődlegesen a piaci partnereknek az igényei maximális kielégítése a célja, a biztonsági és környezetvédelmi szabályok betartása mellet. Társaságunknál dolgozó minden munkatárs felelős a saját munkája minőségéért, folyamatos képzéssel és minőségi munkát ösztönző motivációs rendszer bevezetésével biztosítjuk a piac folyamatosan növekvő követelményeinek való megfelelést. Műszaki színvonalunk állandó emelése, a szolgáltatásainkat igénybevevő partnereink bizalmának megtartása illetve növelés a legfőbb cél számunkra.

Filozófiánk: Az MB-Alpha Kft. -t azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a hazai piacon bevezessük a fejlett ipari országokban már létező szárazjég gyártást és forgalmazást. Fő célunk, vevő központú komplex szolgáltatás nyújtása leggyorsabban, kiváló minőségben és elérhető áron.

Tevékenységeink, szolgáltatásaink, forgalmazott termékek: 

  • Szárazjégszóró berendezések forgalmazása

  • Szárazjéggyártó berendezések forgalmazása

  • Szárazjég gyártás, forgalmazás

  • Szárazjég szórással kapcsolatos tanácsadás

  • Ipari gázok forgalmazása {argon, acetilén, oxigén, CO2, nitrogén stb. (Air-Products)}